Autor: 021.rs

Novi Sad
16.09.2022.
08:26 > 08:42
U Novom Sadu je četvrtak u saobraćajnim nezgodama povređeno četvoro građana.
  • Djura

    18.09.2022 17:02
    @V
    Da li mozete molim vas da nas uputite gde tacno to pise u zakonu o saobracju (ili kojem vec)? Ili ste vi to upravo izmislili jer se vama tako vise svidja? Unapred zahvalan.
  • Novosadanka

    16.09.2022 15:47
    Saobracaj
    Citaoci su stvarnou pravu sto se tice starijih.Gledam idu preko bulevara jedva a vozacima zeleno,bas ih briga a o njima na biciklu to je za zabranu.Iz buseva izlaze polako ko iz svoje kuce i jos dovrsavaju recenicu sagovornici.Ja sam penzioner i imam pravo da kazem svaka cast vozacima i busa i automobila ovo sa starima u saobracaju je za poludeti
  • V

    16.09.2022 14:47
    Pravo prednosti
    Biciklisti NEMAJU pravo prednosti kod autobuskih stajališta, prilikom ukrcavanja putnika u isti. Njihovo zvonckanje ide na nerve, pitam se da li oni to ne znaju, ili je bahatost u pitanju?
  • Rampelstiltskin

    16.09.2022 14:19
    Predlog na predlog
    Krajnje je vreme da pešaci i vozači automobila počnu da poštuju saobraćajne propise. Pešaci redovno prelaze preko biciklističkih staza bez prethodnog gledanja da li se neko njima kreće. Vozači automobila voze znatno iznad dozvoljene brzine, naročito u Kisačkoj, Temerinskoj, Jovana Subotića, uleću iz sporednih ulica u ulice sa pravom prvenstva, da ni ne pogledaju da li neko nailazi.
    Skoro svakodnevno vozim bicikl, i nema dana kada neko ne napravi prekršaj. Čudi me zašto još nisam izgubio glavu zbog neodgovornih vozača.

    Na dostavljače na biciklima, vozače trotineta ili električnih bicikala ne želim ni da trošim dah.
  • Aj

    16.09.2022 13:20
    hm...
    svi podivljali, niko ne kontrolise nista. Postalo je opasno biti i pesak. treba pod hitno zabraniti dostavljacima hrane da jure i pojavljuju se od gde ih niko ne ocekuje.
  • ja

    16.09.2022 12:00
    Bezakonje
    Vozim bicikl svakodnevno i pridržavam se propisa. No, sve više vidim da se neki biciklisti vozaju po pešakkoj stazi iako imaju biciklističku, da se neki pešaci šetaju po biciklističkoj stazi iako postoji pešačka, da se gomila motociklista (motori, vespe) voza biciklističkim stazama, da se dostavljači na električnim biciklima često ponašaju krajnje neodgovorno i voze veoma brzo i po pešakim i po biciklističkim stazama. Da li ima nekih zakona koji bi ovo trebali da regulišu, i ako ima, da li uopšte ima ikog zainteresovanog da ih sprovodi?
  • Џони

    16.09.2022 11:34
    Циркус
    Ови пензионери иду ко муве без главе на бицикловима. Сви стоје на црвеном, а они не бендају 5%.
  • Predlog

    16.09.2022 10:28
    Krajnje vreme da se uvede registracija i neki tehnički i za bicikle i obavezno osiguranje. Nešto simbolično, 1000 dinara godišnje bi bilo sasvim ok.
  • Ufff

    16.09.2022 10:28
    Nije ni čudo što biciklisti stradaju kada su toliko neodgovorni u saobraćaju. Pre dva dana, gospođa u ozbiljnim godinama oko 55 godina , mrtva lada na svoje debelo crveno za pešake i moje zeleno pravo biciklom pred mene. Ni sam ne znam kako sam je izbegao, čudo se desilo. Njena jedina reakcija na moje " dobro da li ste normalni" bilo je podrugljivo plazenje jezikom ka meni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna